Swede Massagekaars Senze Teasing

Beschikbaar: Op voorraad
€ 15,99
Snel overzicht Swede Massagekaars Senze Teasing

Teasing - Plagen: met de kruidige zoete aroma's van Vanille, Chili en Ylang Ylang: de warme massage-olie die ontstaat bij het branden van de geurige massagekaars is perfect voor een ontspannende sfeer en een plagende, ondeugende massage...

Gegevens

De Senze Massagekaars uit Zweden biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Teasing is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's:

  • Vanille geeft een lichtzoete aroma welke helpt tegen nervositeit.
  • Chili-olie stimuleert de doorbloeding en biedt ondersteuning bij mentale en lichamelijke vermoeidheid, ook toegepast in sportmassage-olie.
  • Ylang Ylang werkt ontspannend, zinnenprikkelend en stimulerend. In aromatherapie wordt het o.a. toegepast bij verminderde geslachtdrift. Daarnaast wordt de Ylang Ylang-olie vanwege de geur veel toegepast in de parfumerie, o.a. in Chanel 5.

 

Gebruiksaanwijzing:

Nadat je de kaars aansteekt vult de ruimte zich met de heerlijke aroma's. Na 15-20 minuten kun je de kaars doven en zijn de ingrediënten van natuurlijke was, boters, oliën en kruidenextracten gesmolten tot een heerlijke warme massage-olie. De slimme vorm van de kaars zorgen dat je de warme vloeistof gemakkelijk op de huid van je partner kunt druppelen, zonder de kostbare druppels te morsen. Neem dan de tijd voor een heerlijke massage.

  • - De Swede Senze kaars heeft een brandtijd tot 36 uur.
  • - De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.
  • - Doof een brandende kaars als je niet in de kamer bent.
  • - Doof de kaars altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 7350028783236
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Swede
Verpakking Kaars
Inhoud 150ml - tot 36 uur brandtijd
Extra stimulatie Aroma
Glijmiddelbasis Diverse
Smaak / Aroma Melange