Lelo Tiani 2 Design Edition - vibrator met afstandsbediening

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs € 139,95 Speciale prijs € 125,00
Snel overzicht Lelo Tiani 2 Design Edition - vibrator met afstandsbediening

De magische vibrator die elke vrouw onzichtbaar kan dragen, overal. Stimuleert inwendig en uitwendig de clitoris. Je (of je partner) bedient de vibrator met de draadloze afstandsbediening. Deze stijlvolle vibrator van LELO met 5 standen is waterdicht en oplaadbaar voor 4 uur intens genot!

Gegevens

LELO Tiani 2 is een mijlpaal in creatie voor speeltjes om alleen én samen te gebruiken. Een zeer luxe toevoeging aan je liefdesleven. Tiani kan door vrouwen gedragen worden tijdens het vrijen of voor een intieme “hands-free” ervaring. Tiani is uitgerust met de revolutionaire SenseMotion technologie en heeft een draadloze afstandsbediening. Een eenvoudige polsbeweging, op elk gewenst moment, zal de vibratiestand aanpassen. Tiani is stil, oplaadbaar en waterdicht. De unieke en flexibele vorm van dit speeltje bezorgt absoluut comfort en is voor beide partners een ongekende en passionele ervaring!

De krachtige vibraties zorgen voor gerichte sensaties op de clitoris én in de vagina, terwijl het soepele siliconen ontwerp voor ultiem genot en comfort zorgt. Waterdicht, oplaadbaar en op afstand bedienbaar, Tiani is het beste ontwerp van Lelo om gelijktijdige orgasmes met je partner te delen.

Alle voordelen op een rij:
- Glad siliconen ontwerp
- 100% krachtigere motor
- Afstandsbediening met SenseMotion technologie
- 8 Stimulatie modes (2 die worden gecreëerd door het bewegen van de afstandsbediening)
- 100% waterdicht
- Oplaadbaar

De Lelo Tiani 2 wordt geleverd in een mooie geschenkdoos met daarin een oplader, satijnen opbergzakje, gebruiksaanwijzing, batterijen, sleutel om de batterijcase open te maken en een zakje glijmiddel.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN 7350022275935
Werkt op Oplaadbare accu (incl. lader)
Batterij(en) Oplaadbare accu (werkt na opladen 4 uur)