Lelo Smart Wands - lichaamsmassage en vibrator

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs € 199,00 Speciale prijs € 149,95
Snel overzicht Lelo Smart Wands - lichaamsmassage en vibrator

Deze stijlvolle en krachtige lichaamsmassager van LELO met 8 standen is waterdicht en oplaadbaar voor 2 uur intens genot!

Gegevens

Lelo Smart Wand Large, de ultra krachtige accu body massager.

Grote prestaties en functionaliteit met luxe design in de mix: deze nieuwste Smart Wand is de slimste en meest stijlvolle optie voor een krachtige, kalmerende totale lichaamsmassage.

Krachtiger dan alle andere oplaadbare stimulators op de markt, is de Smart Wand van groot formaat perfect voor diepe, voldoenende totale lichaamsmassages, waardoor het ontspanning in huis brengt met een kalmerend spa-niveau.

Waterdicht en oplaadbaar met innovatieve SenseTouch-technologie, bevatten Lelo Smart Wands ook aanraakgevoelige sensoren die trillingen activeren zodra de top van de staaf in contact komt met het lichaam en creëren ze de meest professionele massagetechniek die intutief met je lichaam en je behoeften werkt.

Met volledige garantie en alle kwaliteiten waar Lelo bekend om staat, kan je simpelweg geen andere massager slimmer dan deze vinden. Krachtig zonder onderbreking. 

  • Geniet van gerichte massageritmes om vermoeide spieren te ontspannen en pijn te verlichten, allemaal met de ultrastille prestaties waar de Zweedse ontwerpers van Lelo bekend om staan.
  • Patent-aangevraagde SenseTouch technologie.
  • Ervaar de meest professionele massagetechniek waarbij een aanrakingssensor ervoor zorgt dat trillingen toenemen naarmate de staaf in contact komt met het lichaam, en ontspant de spieren geleidelijk aan op de manier waarop ze het meeste reageren.
  • Volledig oplaadbaar en draadloos. 
  • Haal de Lelo Smart Wand altijd en overal tevoorschijn met 2 uur opladen en tot 2 uur aan ontspannende stimulatie met 8 verschillende massageritmes.
  • Volledig waterdicht ontwerp. Gebruik de Smart Wand in bad of douche als je spieren het meest ontspannen zijn, waar het 100% waterdichte ontwerp veelzijdigheid brengt naast een gerust hart bij het schoonmaken.
  • Premium kwaliteit materialen. Gemaakt van de meest gladde FDA-goedgekeurde lichaamsveilige siliconen, voelt het zijdezachte oppervlak verfijnd aan op de huid, terwijl een grotere flexibele kop intense vibraties overal op het lichaam verspreidt. Ongevenaarde kwaliteit en zekerheid.

 

Beroemd voor het ontwerpen van 's werelds hoogste kwaliteitsmassagers voor meer dan een decennium, voldoet Lelo aan de strengste kwaliteitscontrole en dekt alle producten met een garantie van 1 jaar en 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Materialen: door de FDA goedgekeurde lichaamsveilige siliconen/ABS

Afwerking: mat/glans

Afmetingen: 304 x 80 x 60 mm

Gewicht: 395 g

Batterij: Li-Ion 900mAh 7.4V

Opladen: 2 uur bij 9V 700mA

Gebruikerstijd: tot 2 uur

Standby: tot 90 dagen

Frequentie: 100 Hz

Max geluidsniveau: 60 dB

Interface: 3-knops interface, 8 modes, tactiele reactie-functie

Let op: de lader voor de Smart Wand Large is anders dan de oplader voor alle andere Lelo producten omdat het 9V levert in plaats van 5V. Gebruik deze lader niet om andere Lelo-producten op te laden. Dit kan een een kleine hoeveelheid warmte genereren die potentieel schadelijk is voor je geliefde persoonlijke stimulator. Ook de standaard Lelo 5V oplader is niet compatibel met de Smart Wand Large.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN 7350022278271
Werkt op Oplaadbare accu (incl. lader)
Batterij(en) Oplaadbare accu (werkt na opladen 2 uur)