Lelo Luna Beads Noir - balletjes

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 34,95
Snel overzicht Lelo Luna Beads Noir - balletjes

Lelo Luna Beads Noir zijn balletjes om je bekkenbodemspieren te trainen waardoor je nog intenser kunt genieten van je orgasmes. 

Gegevens

LELO Luna Beads - Noir

Lelo Luna balletjes zijn ontworpen als een stijlvol en discreet alternatief voor de traditionele Geisha / Ben Wa ballen. 

Luna Beads Noir zijn de slanke en verleidelijke versie van 's werelds bestverkochte Ben Wa ballen die onweerstaanbaar genot beloven tijdens het voorspel en daarbuiten. Perfect voor het dragen tijdens een avondje met je partner, reageren de binnenste ballen op bewegingen met subtiele vibraties en verbeteren jouw gevoel voor het plezier wat nog komen gaat. Meer dan dat het alleen sensaties opbouwt, beloven zij ook een scala aan voordelen voor de gezondheid en het potentieel om in de toekomst meer krachtige en regelmatige orgasmen te hebben. Deze ballen hebben een diameter van 29mm voor een comfortabele en perfecte pasvorm voor iedereen en kunnen per één of twee gedragen worden met de insluiting van een zacht siliconen harnas dat jouw je unieke plezier laat kiezen.

De Lelo Luna balletjes worden geleverd met een luxe, satijnen opbergzakje, een gebruiksaanwijzing en een garantieboekje van één jaar.

Wij adviseren dit seksspeeltje met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN 7350022277694
Werkt op werkt zonder batterijen
Batterij(en) Nee