Lelo Gigi - vibrator

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs € 139,95 Speciale prijs € 125,00
Snel overzicht Lelo Gigi - vibrator

De razend populaire G-spot vibrator, stimuleert inwendig en uitwendig de clitoris. Deze stijlvolle vibrator van LELO is waterdicht en oplaadbaar voor 4 uur intens genot!

Gegevens

LELO Gigi 

De Lelo gigi is ongetwijfeld één van de beste g-spot vibrators op de markt. Het design is zeer elegant en ziet er braver uit dan hij werkelijk is. De afgeplatte top en de lichte buiging zorgen ervoor dat de g-spot makkelijk wordt gevonden en wordt gestimuleerd. Dankzij 4 knopjes kan je makkelijk de snelheid van de trillingen en de intentie van de trillingen opdrijven naarmate je opwinding heviger wordt. Hier ga je zeer veel plezier aan beleven. De platte top van deze Lelo gigi is ook ideaal om uitgebreid de clitoris mee stimuleren. Doordat dit speeltje ook zo stil is, kun je er overal ongegeneerd gebruik van maken, het is bovendien ook waterproof. Dus je kan het onder de douche, in bad of in de jacuzzi gebruiken. Lelo heeft gebruik gemaakt van de beste siliconen om deze g-spot stimulator mee af te werken. Het voelt dus zeer glad en zacht aan.

De Lelo Gigi wordt geleverd in een mooie geschenkdoos met daarin een oplader, satijnen opbergzakje, gebruiksaanwijzing, batterijen, sleutel om de batterijcase open te maken en een zakje glijmiddel.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN 7350022271067
Werkt op Oplaadbare accu (incl. lader)
Batterij(en) Oplaadbare accu (werkt na opladen 4 uur)