HIV test - professionele laboratoriumtest

Beschikbaar: Op voorraad
€ 32,00
Snel overzicht HIV test - professionele laboratoriumtest

HIV zelftest met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten: in alle rust volg je thuis de duidelijke en eenvoudige stappen. De uitslag wordt bepaald door een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verdere begeleiding te krijgen als je dat wilt. 

Gegevens

Als je een SOA-test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Deze professionele HIV zelftest geeft snel zekerheid en kun je in alle rust thuis afnemen.

Je ontvangt het pakket in een discrete verpakking. Je neemt heel eenvoudig zelf middels een vingerprik wat bloed af. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing in die je stap voor stap uitlegt hoe je de test moet afnemen.

Vervolgens activeer je je test met een unieke code en stuur je het bloed in het speciale buisje in de medische envelop gratis naar een gecertificeerd laboratiorium. Let op: Retourzendingen via de Belgische post zijn helaas niet mogelijk. De uitslag ontvang je binnen 3 werkdagen. Stel dat je een SOA hebt, dan begeleid de Soapoli-online je m.b.t. behandeling. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten. 

Let op! In de wintermaanden (bij vorst) is het essentieel dat bloedtesten niet te lang in de brievenbus blijven zitten. In elk pakket zit een begeleidende brief met wanneer de afgenomen test op de bus moet. Het advies is om het afgenomen materiaal net voor de eerste lichting naar de brievenbus te brengen maar liever nog bij een postkantoor af te geven. 

Wanneer testen?
De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste lichamelijke klachten van de ziekte, óf de tijd waarna de ziekte vast te stellen is. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Een betrouwbare uitslag van deze test krijg je als je minstens 4 weken wacht met testen na het laatste onveilige sekscontact

In de verpakking van de HIV test tref je het volgende aan:

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing over het afnemen van de test en instructie om zelf bloed af te nemen
  • Een opvangbuisje en twee vingerprikkers
  • Lab-formulier waarop je enkel je geboortedatum hoeft in te vullen
  • Speciale verzend-envelop

Verzending: de test wordt in een wit doosje zonder bedrukking bezorgd per post. Het past door de brievenbus. Wil je het niet thuis ontvangen, dan kun je kiezen voor de verzendmethode PakjeGemak waarbij je de zending kunt halen bij een PostNL-punt naar keuze. Tevens is het mogelijk de test direct af te halen in onze winkel in Veldhoven.

Let op: op internet zijn ook goedkopere SOA-testen te koop. Condoom-Anoniem.nl verkoopt deze goedkopere testen niet omdat deze volgens onderzoek van SOA Aids Nederland niet voldoende betrouwbaar zijn

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 8717953099396