Hart vol Pure Passie

Beschikbaar: Niet op voorraad
€ 14,95
Snel overzicht Hart vol Pure Passie

‘Hart vol Pure passie’ stimuleert partners het initiatief te nemen elkaar te verwennen. Zij hem en hij haar, om zo samen, erotisch, (nog) dichter bij elkaar te komen. Gratis en discreet verzonden!

Gegevens

100 ondeugende nachten voor hem en haar.

Wekelijks kunnen beide partners een opdracht pakken om elkaar te verrassen, te ontdekken en beter te leren kennen. De opdrachten zijn teder, intiem, soms zelfs vurig en leiden naar de pure passie waar iedereen naar zoekt.

Het hartvormige doosje bevat een pincet en honderd papieren rolletjes: vijftig roze met opdrachten voor haar en vijftig witte met opdrachten voor hem. Zo kun je bijna een jaar lang, twee keer per week een spannende uitdaging pakken voor een ondeugende nacht, wat zorgt voor een speelse verkenning waarbij beide liefdespartners de volle aandacht krijgen.

Een voorbeeld van een roze opdracht (voor de vrouw):

• Smeer jouw borsten en buik in met massageolie en masseer hiermee de schouders, rug en billen van jouw vriend. Kortom, geef hem een echte body-to-bodymassage.

Een voorbeeld van een witte opdracht (voor de man):

• Je maakt nu een heerlijke ontdekkingsreis over het lichaam van je partner. Ga op sensuele wijze meteen veertje, je nagels, je vingertoppen of met het puntje van je tong haar hele lichaam af.

‘Hart vol Pure passie’ stimuleert partners het initiatief te nemen elkaar te verwennen. Zij hem en hij haar, om zo samen, erotisch, (nog) dichter bij elkaar te komen.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN 8717703521306