EXS G-Lover G-Spot vibratie-ring met 3 Extreme 3 in One condooms

Beschikbaar: Niet op voorraad
€ 14,95
Snel overzicht EXS G-Lover G-Spot vibratie-ring met 3 Extreme 3 in One condooms

EXS G-Lover is een unieke vibrerende ring voor stimulering van de G-Spot of prostaat en wordt geleverd met 3 condooms met ribbels en nopjes voor een optimale beleving. Deze wordt gratis en anoniem met brievenbuspost verzonden.

Gegevens

De EXS G-Lover is een unieke vibrerende en herbruikbare ring die in het lichaam van je partner vibreert; de meeste vibrerende ringen zijn alleen voor uitwendig en eenmalig gebruik. Dit is het enige in zijn soort in de wereld! Geniet samen van deze ultieme seksuele ervaring!

Deze speciale vibrerende ring wordt net onder de eikel om de penis gedragen en zorgt tijdens het vrijen voor inwendige vibraties bij de G-Spot en/of massage van de prostaat. Je kunt de ring ook om je vingers gebruiken of om andere intieme delen te stimuleren zoals bijvoorbeeld tepels. De G-Lover kan veilig inwendig worden gebruikt bij zowel vrouwen als mannen en kan worden gebruikt met of zonder condoom. Omdat de ring inwendig vibreert is het advies om een condoom over ring en de penis te gebruiken om de ring op zijn plaats te houden. Gebruik een orgasmevertragend condoom zoals EXS Delay met 7% benzocaine als je er langer van wil genieten. De strakke band van de EXS G-Lover behoudt langer de bloedtoevoer in de penis en zorgt daarmee voor een hardere erectie.

De EXS G-Lover is ontworpen om de G-Spot te stimuleren of de prostaat wanneer je de voorkeur geeft aan anale seks. Geef je partner een vibrator en ze hebben plezier, geef ze een EXS G-Lover en deel het plezier!

De flexibele EXS G-Lover wordt geleverd met 3 Extreme 3 in One condooms (G-lover cover), 2 batterijen en een duidelijke instructie.

Het product gebruikt een standaard camera batterij en is klaar voor gebruik, wanneer je echter een nieuwe batterij nodig hebt kan deze eenvoudig bij diverse zaken waaronder supermarkten  worden aangeschaft. Het vervangen is eenvoudig en wordt in de instructie ook uitgelegd. Dit alles geeft de EXS G-Lover nog meer waar voor zijn geld, bovendien ook beter voor het milieu.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 5027701003227
Werkt op Batterijen (inclusief)
Batterij(en) CR2016 (2 stuks bijgesloten)