Flower Power Massage Olie Spiritual

Beschikbaar: Niet op voorraad
€ 12,99
Snel overzicht Flower Power Massage Olie Spiritual

Spiritueel, met de ontspannende aroma's uit Grapefruit, Petitgrain en Palmarosa. Kalmeert de geest en opent de weg naar tantristische avonturen. Verrijkt met huidverzorgende ingrediënten voor een heerlijke massage.

Gegevens

Swede Flower Power Massage Oil uit Zweden bevat vijf varianten in haar Aromatherapie lijn. Spiritual Massage Oil is de massageolie met aroma's voor een verhelderd gevoel. Het bevat:

  • Grapefruit: de frisse, kruidige citrusgeur werkt verfrissend op de huid. Citrus-olie activeert de levenslust.
  • Petitgrain: een olie welke wordt gewonnen uit de twijgen van een Chinese citrusboom. Het werkt verhelderend op de geest, ontspannend op het lichaam en versterkt het zenuwstelsel.
  • Palmarosa-olie: wordt gebruikt in de parfum-industrie en wrkt ontspannend bij stress, gejaagdheid en slapeloosheid.

De basis van Swede's Massage Olie's bestaat uit een professionele formule van Jojoba-olie, Hennepzaad-olie en Macadamia-noten. Aloë Vera en vitamine E zorgen voor de huidverzorgende eigenschappen, en dankzij pure silicone heeft de massageolie een langdurige werking en voelt het zijdezacht aan op de huid.

  • De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 7350028783021
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Swede
Verpakking Flacon/Fles
Inhoud 150ml
Extra stimulatie Aroma
Glijmiddelbasis Natuurlijke Oliën
Smaak / Aroma Melange