Flower Power Massage Olie Blissful

Beschikbaar: Niet op voorraad
€ 12,99
Snel overzicht Flower Power Massage Olie Blissful

Blissful - gelukzalig, heerlijke aroma's van Sinaasappel, Lavendel en kruidnagel. Werkt verfrissend en brengt je in een speelse stemming. Verrijkt met huidverzorgende ingrediënten voor een heerlijke massage.

Gegevens

Swede Flower Power Massage Oil uit Zweden bevat vijf varianten in haar Aromatherapie lijn. Blissful Massage Oil is de massageolie met aroma's voor een verfrissend en speels gevoel:

  • Sinaasappel: geeft een zonnige frisse geur, het zorgt voor een vrolijk en rustgevend gevoel omdat de hersenen hierdoor serotonine aanmaken.
  • Lavendel: werkt rustgevend, opbeurend en brengt de geest in balans.
  • Kruidnagel: zorgt voor een onspannend gevoel en wordt in arometherapiën gebruikt om nieuwe indrukken en ervaringen op te doen.

De basis van Swede's Massage Olie's bestaat uit een professionele formule van Jojoba-olie, Hennepzaad-olie en Macadamia-noten. Aloë Vera en vitamine E zorgen voor de huidverzorgende eigenschappen, en dankzij pure silicone heeft de massageolie een langdurige werking en voelt het zijdezacht aan op de huid.

  • De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 7350028783014
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Swede
Verpakking Flacon/Fles
Inhoud 150ml
Extra stimulatie Aroma
Glijmiddelbasis Natuurlijke Oliën
Smaak / Aroma Melange