• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Feelz Toys Desi Love Balls - vaginale balletjes - 25 mm

1 / 1
€13,95
Deze verpakking wordt als pakketje verstuurd
Specificaties
Merk: Feelz Toys
Batterij: Werkt zonder batterij
Productbeschrijving

Desi Love Balls van FeelzToys zijn stijlvolle vaginaal stimulerende balletjes.

De Desi Love Balls hebben geen vervelend en onhygienisch touwtje en is dus gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn zacht afgerond en kunnen dus makkelijk ingebracht worden.

Naast het stil en discreet vaginaal stimuleren zijn deze ballen ook zeer geschikt voor het trainen van de bekkenbodemspieren.

FeelzToys producten zijn gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit. Dit materiaal is het meest veilige en geschikte materiaal wat kan worden toegepast in erotische producten. Ditzelfde materiaal werd al gebruikt op diverse toepassingen in bijvoorbeeld de voedings- en de medische industrie. Siliconen voelen zacht aan als de huid, komen snel op temperatuur en houden warmte lang vast. Het materiaal is geurloos, smaakloos, niet poreus, hypoallergeen, weekmakervrij en zeer eenvoudig met lauw water en milde zeep schoon te maken of met een speciale toy cleaner.

FeelzToys producten zijn de meest innovatieve, duurzame en veilige erotische producten, welke momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Alle producten zijn CE-gecertificeerd voldoen aan de RoHS richtlijnen. Gebruik FeelzToys producten in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis!

Kleur: Roze
Diameter max.: 2,6 cm