Durex aanbieding Performa 6 condooms en Lovers Connect Pleasure Gels

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs € 24,90 Speciale prijs € 21,95
Snel overzicht Durex aanbieding Performa 6 condooms en Lovers Connect Pleasure Gels

6 Durex Performa condooms voor het uitstellen van het orgasme in combinatie met twee flacons van Durex Lovers Connect Pleasure Gels van Durex voor een speciale aanbiedingsprijs! Speciale uitverkoop i.v.m. houdbaarheidsdatum Durex Lovers Connect.

Gegevens

*Speciale combinatie aanbieding* Durex Performa condooms en Durex Lover's Connect Pleasure Gels tijdelijk voor een zeer scherpe prijs!

Durex Performa is voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt de ejaculatie (zaadlozing) uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks. Verpakt per 6 stuks in een doosje.
Meer info: Langer vrijen met Durex Performa condooms. 

Durex Lovers Connect is wereldwijd geïntroduceerd na de zomer van 2013, en heeft in andere landen ook de naam Durex Embrace. De bijzondere flesjes werden ontworpen door het Eindhovense Designbureau Van Berlo, dat er zelfs designawards mee won. Een soort "in elkaar gesmolten Yin en Yang die uitgeput in elkaar verstrengeld zijn" schreef de pers. De dieproze flacon voor haar en de KamaSutra-paarse flacon voor hem spreken in elk geval tot de verbeelding!De stijlvolle verpakking (al een cadeautje op zich!) bevat twee sensuele pleasure gels die ontwikkeld zijn voor het samenbrengen van twee partners. Voor haar een zijdezachte gel voor een verwarmende sensatie, en voor hem een spannende gel voor een tintelend gevoel. Verwen elkaar met de Pleasure Gels tijdens een sensueel voorspel en ontdek het verrassende effect als de twee gels samen komen! 2 flacons à 60ml.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Durex
Houdbaarheidsdatum _Uit assortiment
Materiaal Latex
Glijmiddel Vertragend glijmiddel
Glijmiddelbasis Waterbasis met Benzocaïne (orgasmevertragend)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Orgasme vertragend
Vorm condoom Anatomisch gevormd
Nominale breedte 56
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir