Durex Lovers Connect Pleasure Gels (2x60ml)

Beschikbaar: Op voorraad
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 16,95
Snel overzicht Durex Lovers Connect Pleasure Gels (2x60ml)

♥ Speciale aanbieding! ♥  Voor haar een zijdezachte gel met een warme sensatie, en voor hem een opwindende gel met een tintelende ervaring. Twee flacons van de nieuwste Pleasure Gels van Durex in verrassende verpakking! 

Gegevens

Durex Lover's Connect Pleasure Gels: voor een sensationele nieuwe dimensie aan jullie seksleven!

De stijlvolle verpakking (al een cadeautje op zich!) bevat twee sensuele pleasure gels die ontwikkeld zijn voor het samenbrengen van twee partners.
Voor haar een zijdezachte gel voor een verwarmende sensatie, en voor hem een spannende gel voor een tintelend gevoel. Verwen elkaar met de Pleasure Gels tijdens een sensueel voorspel en ontdek het verrassende effect als de twee gels samen komen!

Durex Lovers Connect is wereldwijd geïntroduceerd na de zomer van 2013, en heeft in andere landen ook de naam Durex Embrace. De bijzondere flesjes werden ontworpen door het Eindhovense Designbureau Van Berlo, dat er zelfs designawards mee won. Een soort "in elkaar gesmolten Yin en Yang die uitgeput in elkaar verstrengeld zijn" schreef de pers. De dieproze flacon voor haar en de KamaSutra-paarse flacon voor hem spreken in elk geval tot de verbeelding!

Meer informatie

Meer informatie
EAN 5052197020984
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Durex
Verpakking Flacon/Fles
Inhoud 2 x 60 ml
Extra stimulatie Assortiment
Glijmiddelbasis Waterbasis
Smaak / Aroma Geen / Neutraal