• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durex Glijmiddel Sensilube 5ml tube

€2,75
  • Bestel 2 voor €2,25 per stuk en bespaar 18%
  • Bestel 3 voor €1,75 per stuk en bespaar 36%
  • Bestel 6 voor €1,50 per stuk en bespaar 45%
  • Bestel 12 voor €1,25 per stuk en bespaar 55%
  • Bestel 24 voor €1,00 per stuk en bespaar 64%
Deze verpakking past door de brievenbus
Specificaties
Merk: Durex
Verpakking: 5ml tube
Extra stimulatie: Geen/neutraal
Glijmiddelbasis: Waterbasis
Bruikbaar met condooms: Ja
Productbeschrijving

Durex Sensilube is een uniek glijmiddel, dat het natuurlijk lichaamsvocht zoveel mogelijk benadert en aanvult. Het kan voor directe verlichting zorgen bij pijn tijdens het gemeenschap en is geurloos, transparant en op waterbasis. Het vlekt niet, is niet vet en volkomen reukloos en is uiteraard veilig te gebruiken met condooms. De tube is voor eenmailg gebruik en heeft een langer tuitje, om gemakkelijk diepere bevochtiging van de vagina mogelijk te maken. Meer tubes bestellen betekent een lagere prijs per tube!

Bijsluiter Durex Sensilube

Miljoenen vrouwen hebben dagelijks last van vaginale droogte, meestal als gevolg van hormonale veranderingen, sportactiviteiten, gevoeligheid voor bepaalde verzorgingsproducten of het gebruik van menstruatieproducten. Een goede lichaamsverzorging is belangrijk voor vrouwen. Als u last heeft van vaginale droogte, kan een kalmerend en verzachtend product u weer een goed gevoel en zelfvertrouwen geven. 

Daarom bevat Sensilube een speciaal ontwikkelde formule die je eigen lichaamsvocht zo dicht mogelijk benadert. Het werkt in harmonie met je lichaam om je intieme plekjes te verzachten en te hydrateren, zodat je je weer prettig voelt. De gel is geurloos en kleurloos. Uit testen is gebleken dat dit een kwaliteitsproduct is met een uitstekende verzorgende werking. 

Gebruiksaanwijzing Durex Sensilube Intieme Bevochtigingsgel

  •  Houd het brede uiteinde van de applicator tussen duim en wijsvinger en schud om ervoor te zorgen dat de inhoud het smalle uiteinde vult. Breek het hartvormige uiteinde van de applicator af en gooi het weg.
  • Breng het smalle uiteinde van de applicator zo diep in de vagina in zolang dit nog comfortabel is en knijp om de gel te verspreiden.
  • Verwijder de applicator en gooi deze in de prullenbak. Elke applicator dient uitsluitend voor eenmalig gebruik.

Durex Sensilube is een vloeibaar glijmiddel en kan met condooms worden gebruikt. Het is geen anticonceptiemiddel. Bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van direct zonlicht.