Durex Super Voordeel: Lovers Connect Pleasure Gels en Play Aardbei 100ml en GRATIS Feeling Sensitive 12 condooms

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs € 45,85 Speciale prijs € 29,95
Snel overzicht Durex Super Voordeel: Lovers Connect Pleasure Gels en Play Aardbei 100ml en GRATIS Feeling Sensitive 12 condooms

12 Durex Feeling Sensitive ultra dunne condooms voor extra gevoeligheid in combinatie met twee flacons van Durex Lovers Connect Pleasure Gels én Durex Play Aardbei 100ml voor een superlage prijs! Speciale uitverkoop i.v.m. houdbaarheidsdatum Durex Play en Lovers Connect

Gegevens

*Speciale combinatie aanbieding* 

  • Durex Feeling Sensitive 12 condooms 
  • Durex Lover's Connect Pleasure Gels 2x 60ml
  • Durex Play Aardbei 100ml glijmiddel

Durex Feeling Sensitive (voorheen Durex Fetherlite condooms) zijn ultra dun om je meer gevoel te geven. Zoals veel Durex condooms zijn ook deze anatomisch gevormd, waardoor je ze wat makkelijker om doet en ze een prettige pasvorm hebben. Het latex van Durex condooms is speciaal behandeld zodat ze minder naar latex ruiken. Voorzien van glijmiddel en reservoir, met een nominale breedte van 52,5mm. Het doosje bevat 12 condooms. Uiterste gebruiksdatum: 2019.

Durex Lovers Connect is wereldwijd geïntroduceerd na de zomer van 2013, en heeft in andere landen ook de naam Durex Embrace. De bijzondere flesjes werden ontworpen door het Eindhovense Designbureau Van Berlo, dat er zelfs designawards mee won. Een soort "in elkaar gesmolten Yin en Yang die uitgeput in elkaar verstrengeld zijn" schreef de pers. De dieproze flacon voor haar en de KamaSutra-paarse flacon voor hem spreken in elk geval tot de verbeelding!De stijlvolle verpakking (al een cadeautje op zich!) bevat twee sensuele pleasure gels die ontwikkeld zijn voor het samenbrengen van twee partners. Voor haar een zijdezachte gel voor een verwarmende sensatie, en voor hem een spannende gel voor een tintelend gevoel. Verwen elkaar met de Pleasure Gels tijdens een sensueel voorspel en ontdek het verrassende effect als de twee gels samen komen! 2 flacons à 60ml. Uiterste gebruiksdatum: 04-2017.

Durex Play Strawberry glijmiddel smaakt zoet en fruitig naar aardbeien en voelt heerlijk zacht aan. Breng het aan op je intieme zones of bij je partner. Het is bevat geen suiker of alcohol, dus je kunt het gebruiken zo vaak en waar je maar wil! Je kunt Durex Play Strawberry met of zonder condooms gebruiken, en het is geschikt voor vaginale, orale en anale seks. Let op: in de aanbieding vanwege vermelding van uiterste gebruiksdatum februari 2016.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Durex
Houdbaarheidsdatum 2019-03
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Geen
Vorm condoom Anatomisch gevormd
Nominale breedte 52.5
Dikte condoom Ultra dun
Reservoir Met reservoir