Durex aanbieding Feeling Sensitive 12 condooms en Lovers Connect Pleasure Gels

Beschikbaar: Op voorraad
Normale prijs € 30,34 Speciale prijs € 21,95
Snel overzicht Durex aanbieding Feeling Sensitive 12 condooms en Lovers Connect Pleasure Gels

12 Durex Feeling Sensitive ultra dunne condooms voor extra gevoeligheid in combinatie met twee flacons van Durex Lovers Connect Pleasure Gels van Durex voor een speciale aanbiedingsprijs!

Gegevens

*Speciale combinatie aanbieding* Durex Feeling Sensitive condooms en Durex Lover's Connect Pleasure Gels tijdelijk voor een zeer scherpe prijs!

Durex Feeling Sensitive (voorheen Durex Fetherlite condooms) zijn ultra dun om je meer gevoel te geven. Zoals veel Durex condooms zijn ook deze anatomisch gevormd, waardoor je ze wat makkelijker om doet en ze een prettige pasvorm hebben. Het latex van Durex condooms is speciaal behandeld zodat ze minder naar latex ruiken. Voorzien van glijmiddel en reservoir, met een nominale breedte van 52,5mm. Het doosje bevat 12 condooms.

Durex Lovers Connect is wereldwijd geïntroduceerd na de zomer van 2013, en heeft in andere landen ook de naam Durex Embrace. De bijzondere flesjes werden ontworpen door het Eindhovense Designbureau Van Berlo, dat er zelfs designawards mee won. Een soort "in elkaar gesmolten Yin en Yang die uitgeput in elkaar verstrengeld zijn" schreef de pers. De dieproze flacon voor haar en de KamaSutra-paarse flacon voor hem spreken in elk geval tot de verbeelding!De stijlvolle verpakking (al een cadeautje op zich!) bevat twee sensuele pleasure gels die ontwikkeld zijn voor het samenbrengen van twee partners. Voor haar een zijdezachte gel voor een verwarmende sensatie, en voor hem een spannende gel voor een tintelend gevoel. Verwen elkaar met de Pleasure Gels tijdens een sensueel voorspel en ontdek het verrassende effect als de twee gels samen komen! 2 flacons à 60ml.

Meer informatie

Meer informatie
EAN n.v.t.
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Durex
Houdbaarheidsdatum 2019-03
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Geen
Vorm condoom Anatomisch gevormd
Nominale breedte 52.5
Dikte condoom Ultra dun
Reservoir Met reservoir