De Huiselijke Seksgodin - Kate Taylor

Beschikbaar: Niet op voorraad
€ 19,95
Snel overzicht De Huiselijke Seksgodin - Kate Taylor
Liefdevolle inspiratie en uitvoerbare sekstips, in een bijzonder stijlvol boek van Kate Taylor. Een beststeller, nu ook verkrijgbaar in Nederland! De huiselijke seksgodin onthult het geheim van een langdurig seksleven vol spanning en lust!

Gegevens

De huiselijke seksgodin onthult het geheim van een langdurig seksleven vol spanning en lust!

Het is een seksboek voor stellen, met of zonder kinderen, die uit hun eerste roes van verliefdheid zijn ontwaakt en die weer terug willen naar die heerlijke seks van ‘vroeger’. En ja, dat kan écht!
De Britse seksexpert Kate Taylor geeft zinderende sekstips voor in de keuken, sensationele standjes voor in de woonkamer, oefeningen voor in de slaapkamer waar de vonken van afspatten en ideeën om je badkamer om te toveren in een dampend heet werkterrein, en vult die aan met een aantal buitensporige activiteiten in de openlucht. Zo bezorgt ze met de nodige dosis humor iedereen een lang en gelukkig seksleven.

Kate Taylor is de populairste seksexpert in Groot-Brittannië en heeft al vier eerdere publicaties van seksboeken op haar naam staan.
Tussen 1998 en 2002 schreef ze de zeer geliefde column 'Sex Life' in het tijdschrift GQ. De column werd door lezers herhaaldelijk uitgeroepen tot beste pagina van het tijdschrift!
Ze heeft daarnaast voor een groot aantal kranten en tijdschriften geschreven, waaronder The Guardian, She en Tatler, en ze presenteerde Sex Tips for Girls en More Sex Tips for Girls
Op dit moment is ze werkzaam als relatie-expert bij Match.com. 

De huiselijke seksgodin, oorspronkelijke titel: Domestic Sex Goddess.
Kate Taylor
Uitgeverij Meander
ISBN 9789050191029

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN n.v.t.