Clearblue Digitale zwangerschapstest met conceptie-indicator

Beschikbaar: Op voorraad
€ 12,99
  • Koop 2 voor € 12,49 per stuk en bespaar 21%
  • Koop 3 voor € 11,95 per stuk en bespaar 24%
Snel overzicht Clearblue Digitale zwangerschapstest met conceptie-indicator
Zeer nauwkeurige zwangerschaptest met digitaal display waarin wordt aangegeven of je zwanger bent, en hoe lang je zwanger bent.

Gegevens

De Clearblue Digitale Zwangerschapstest met zwangerschapsduur-indicator geeft binnen 3 minuten op een duidelijk digitaal schermpje aan:

  • Niet zwanger
  • Zwanger (1-2 weken)
  • Zwanger (2-3 weken)
  • Zwanger (meer dan 3 weken)

Je kunt de test eenvoudig uitvoeren door de test 5 seconden in de urinestraal te houden, of 20 seconden in een potje urine te plaatsen. Vervolgens verschijnt de uitslag binnen 3 minuten op het scherm. De uitslag blijft ongeveer 24 uur zichtbaar op het scherm.

 

Zwangerschapstest uitvoeren voor de menstruatie


De Clearblue Digitale Zwangerschapstest is meer dan 99% nauwkeurig en kan al 4 dagen voor de verwachte menstruatie testen. De test meet het het gehalte zwangerschapshormoon hCG in de urine en kan daarmee met meer dan 92% zekerheid de zwangerschapsduur voorspellen. 

De conceptie-(ofwel bevruchtings) indicator schat de zwangerschapsduur vanaf de bevruchting, en telt niet vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie zoals je huisarts doet.

Voor het meest betrouwbare resultaat kun je een zwangerschapstest het best uitvoeren met ochtend-urine. Drink niet teveel voordat je een zwangerschapstest doet.
De zwangerschapstest is bedoeld voor éénmalig gebruik. Bij de Clearblue Digitale Zwangerschapstest vind je een zeer duidelijke gebruiksaanwijzing met afbeeldingen en een lijst met veelgestelde vragen. 

De zwangerschapstest wordt gratis en in onherkenbare verpakking verzonden via brievenbuspost.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 5011321672826