Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas test - professionele laboratorium test

Beschikbaar: Op voorraad
€ 61,90
Snel overzicht Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas test - professionele laboratorium test

SOA zelftest voor chlamydia, gonorroe en trichomonas met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten. De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verder advies te krijgen als je dat wilt.

Gegevens

Als je een SOA-test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Deze professionele combinatie zelftesten chlamydia-gonorroe-trichomonas geeft snel zekerheid en kun je in alle rust thuis afnemen.

Als man vang je urine op en als vrouw neem je een vaginale uitstrijk.

Je ontvangt het pakket in een discrete verpakking. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing in die je stap voor stap uitlegt hoe je de test moet afnemen.

Vervolgens activeer je je test met een unieke code. Stel dat je een SOA hebt, dan begeleid de Soapoli-online je m.b.t. behandeling. Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring geven de uitslag aan je door per e-mail, sms of telefoon, precies zoals je dat zelf wilt, doorgaans binnen 3 werkdagen nadat je de test ingezonden hebt. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten. 

Wanneer testen?
De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste lichamelijke klachten van de ziekte. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Chlamydia en gonorroe hebben een incubatietijd van 10 dagen. Trichomonas heeft een incubatietijd van 21 dagen.

Deze SOA test bevat:

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing over het afnemen van de test
  • Een speciaal wattenstaafje met opbergbuisje indien je de test wil nemen van de vagina.
  • Een urinebuisje om een kleine hoeveelheid urine te verpakken (indien je als man de test wilt afnemen)
  • Een eenvoudig Lab-formulier
  • Speciale medische envelop voor verzending van de test rechtstreeks naar het laboratorium (gratis). 

Het wattenstaafje of urinemonster stuur je in de speciale bijgesloten envelop gratis en rechtstreeks naar een gecertificeerd medisch diagnostisch laboratorium. Let op: Retourzendingen via de Belgische post zijn helaas niet mogelijk. Het laboratorium bepaalt vervolgens de uitslag.


Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in het adviseren en testen bij SOA-poli van de GGD in de functie van sociaal-verpleegkundigen, geven de uitslag gemiddeld binnen 2 à 3 werkdagen aan je door per e-mail, sms of telefoon, precies zoals je dat zelf wilt. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten. 

Verzending: de test wordt in een wit doosje zonder bedrukking bezorgd per post. Het past door de brievenbus. Wil je het niet thuis ontvangen, dan kun je kiezen voor de verzendmethode PakjeGemak waarbij je de zending kunt halen bij een PostNL-punt naar keuze. Tevens is het mogelijk de test direct af te halen in onze winkel in Veldhoven.

Let op: op internet zijn ook goedkopere SOA-testen te koop. Condoom-Anoniem.nl verkoopt deze goedkopere tests niet omdat deze volgens onderzoek van SOA Aids Nederland niet voldoende betrouwbaar zijn

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN Nee