Candida test - professionele laboratoriumtest

Beschikbaar: Niet op voorraad
€ 35,00
Snel overzicht Candida test - professionele laboratoriumtest

Candida zelftest met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten: in alle rust volg je thuis de duidelijke en eenvoudige stappen. Het urinemonster stuur je in de speciale envelop gratis naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verdere begeleiding te krijgen als je dat wilt.

Gegevens

Als je een SOA-test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Deze professionele candida laboratorium zelftest van Soapoli-online geeft snel zekerheid en kun je in alle rust thuis afnemen.

Vermoed je dat je een schimmelinfectie hebt? En herken je onderstaande symptomen? Vind je het lastig om hiermee naar de huisarts te gaan? Bestel dan een candida test van Soapoli-online. Deze test kan je pijnloos zelf afnemen, je afgenomen materiaal stuur je terug naar ons laboratorium waarna je binnen 10 werkdagen de uitslag ontvangt.

Kenmerken van een candida infectie:
- Roodheid
- Jeuk en geïrriteerde huid van de eikel, of rond de vagina en soms in de vagina.
- Schilferige huid (losse velletjes)
- Kleine rode bobbeltjes, vlekjes
- Witte aanslag
- Pijn bij het plassen
- Pijn bij het vrijen
- Bij de vrouw veranderde afscheiding die wit van kleur is

Je ontvangt het pakket in een discrete verpakking. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing in die je stap voor stap uitlegt hoe je de test moet afnemen. Vervolgens activeer je je test met een unieke code. Stel dat je een SOA hebt, dan begeleid de Soapoli-online je m.b.t. behandeling. Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring geven de uitslag aan je door per e-mail, sms of telefoon, precies zoals je dat zelf wilt, doorgaans binnen 3 werkdagen nadat je de test ingezonden hebt. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten. 

Wanneer testen?
De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste lichamelijke klachten van de ziekte. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Testen op Candida kan vanaf 21 dagen of het moment dat je klachten ervaart. 

In de verpakking tref je het volgende aan:

  • Een duidelijke gebruiksaanwijzing 
  • Een pipetje om de urine op te zuigen (man)
  • Een buisje om de urine in op te bergen (man)
  • Een blister om het buisje in te vervoeren (man)
  • Een speciaal wattenstaafje om de vagina mee te strijken (vrouw)
  • Een buisje om het wattenstaafje in op te bergen 
  • Een Lab-formulier Een speciale retourenvelop

Het urinemonster (man) of het buisje met daarin het wattenstaafje (vrouw) stuur je in de speciale bijgesloten envelop gratis naar een gecertificeerd medisch diagnostisch laboratorium. Het laboratorium bepaalt de uitslag en geeft deze direct door aan Soapoli-online.

Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in het adviseren en testen bij SOA-poli van de GGD in de functie van sociaal-verpleegkundigen, geven de uitslag aan je door per e-mail, sms of telefoon, precies zoals je dat zelf wilt. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten. 

Verzending: de test wordt in een wit doosje zonder bedrukking bezorgd per post. Het past door de brievenbus. Wil je het niet thuis ontvangen, dan kun je kiezen voor de verzendmethode PakjeGemak waarbij je de zending kunt halen bij een PostNL-punt naar keuze. Tevens is het mogelijk de test direct af te halen in onze winkel in Veldhoven.

Let op: op internet zijn ook goedkopere SOA-testen te koop. Condoom-Anoniem.nl verkoopt deze goedkopere tests niet omdat deze volgens onderzoek van SOA Aids Nederland niet voldoende betrouwbaar zijn

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN Nee