Betaalmogelijkheden online winkel


Betalen van je bestelling in de webshop kan op de onderstaande manieren. Direct nadat je betaling is ontvangen, wordt je bestelling verder verwerkt. Vaak heb je hierdoor je bestelling de volgende dag al in huis!
Een bank/giro-overschrijving via internetbankieren komt vaak dezelfde dag bij ons binnen, soms een volgende werkdag. De andere betaalmethoden worden direct uitgevoerd.

Hoe je ook betaalt: op je overzicht of afschrift komt nooit onze naam te staan, zodat anderen niet aan je overzicht of afschrift kunnen zien dat je bij ons hebt besteld.


Condoom-Anoniem.nl is een PayPal Verified webwinkel en is daarmee één van de duizenden webwinkels welke haar betalingsverkeer laat afhandelen door o.a. PayPal, wereldwijd leider voor veilig online betalingsverkeer.

Condooms betalen met iDeal

iDEAL, direct betalen vanuit je bank
Verwerking: direct

Gebruik je internetbankieren bij één van Nederlands grootste banken, dan kun je met iDEAL direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van je eigen bank. Als Internetbankierder log je op de gebruikelijke wijze in bij de bank: je hoeft er niet voor aan te melden.

Meer informatie over iDEAL

 Condooms achteraf betalen

Achteraf betalen
Verwerking: direct

Kies voor achteraf betalen als je een mail met betaallink wilt ontvangen, waarmee je de bestelling na ontvangst binnen 14 dagen betaalt met overschrijving of iDeal. Dit is mogelijk bij bestellingen van € 5,00 tot € 100,00. Onze vordering wordt direct overgedragen aan BILLINK.
Binnen een aantal uren na het plaatsen van je bestelling ontvang je van BILLINK een mail met een betaallink. Zorg dat je tijdig betaalt om hoge extra kosten te voorkomen. Indien niet tijdig wordt betaald aan BILLINK brengen zij extra kosten in rekening en wordt uiteindelijk een incassotraject gestart. Dit gaat buiten ons bedrijf en buiten onze invloed om.
Let op: BILLINK bepaalt of wij je bestelling met betaling achteraf mogen leveren. Je ziet direct na het plaatsen van de bestelling of de bestelling is geaccepteerd, of dat je een andere betaalmethode moet kiezen. 

Condooms betalen met bank of giro

Bank/giro-overschrijving

Verwerking: direct of 1 werkdag.

IBAN-nummer: NL59ABNA0465339344 t.n.v. Spooren te Veldhoven
Let op: gebruik dit rekeningnummer niet indien je "Achteraf Betalen" hebt gekozen. 
Je dient dan aan BILLINK te betalen. Neem voor vragen contact met ons op. 

Voor internationale overboekingen:
IBAN-nummer: NL59ABNA0465339344
BIC-code: ABNANL2A
 

Condooms betalen met creditcardCreditcards

Verwerking: direct

Creditcardbetalingen worden door MultiSafepay voor ons verwerkt. Na het plaatsen wordt u automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina van MultiSafepay.

Condooms betalen met PayPalPayPal

Verwerking: direct

Gebruik de PayPal-button aan het einde van het bestelproces of richt je betaling via PayPal aan betalen@condoom-anoniem.nl

Meer informatie over PayPal


Betalen met een telefoon
Verwerking: direct

Na het plaatsen van je bestelling komt er een telefoonnummer in beeld. Het bellen naar dit telefoonnummer kost € 1,00 per minuut (plus de kosten voor de telefoonmaatschappij). Zodra je naar het telefoonnummer belt houdt de computer bij hoe lang de verbinding open moet blijven om je bestelling te betalen. Zodra de betaling voltooid is wordt de verbinding automatisch verbroken. Je kunt met deze betaalmethode maximaal 80 euro betalen.

Condooms contant betalenContant (vooruitbetaling)

Verwerking: bij afhalen bestelling of na ontvangst per post

Kies deze betaalmethode:

  • als je de bestelling wilt afhalen in Veldhoven en dan contant wilt betalen. Neem voor een afhaal-afspraak contact op na het plaatsen van je bestelling.
  • als je de betaling contant in een envelop per post wilt opsturen.
    Instructies: vouw het geld in een papier waarop naam en adres en bij voorkeur het ordernummer zijn geschreven. Stuur bij voorkeur alleen biljetten. Voor het teveel betaalde bedrag wordt geen wisselgeld gestuurd, maar worden wel extra condooms bijgesloten in de bestelling. Indien toch muntgeld wordt gestuurd, plak dit met plakband vast op het papier. Stuur het geheel in een gesloten en voldoende gefrankeerde envelop naar Safe Shops, Dorpstraat 144, 5504HM, Veldhoven (Nederland). Let op: het per post versturen van contant geld is voor eigen risico, totdat de betaling door ons is ontvangen.
 

Condooms aan de postbode betalenContant (rembours) : verzend- en administratiekosten: € 8,75

Verwerking: na telefonische verificatie

Kies deze betaalmethode als je de bestelling bij aflevering wilt betalen aan de postbode. De kosten voor verzending onder rembours, de provisie voor PostNL en administratieve afhandeling zijn € 8,75.

Bij keuze voor rembours is het vermelden van een telefoonnummer verplicht. De bestelling zal vóór verzending worden geverfieerd.

Om de bestelling onder rembours te ontvangen dien je de Service Rembours aan je winkelwagentje toe te voegen. In het scherm waar je de bestelling afrondt met je adresgegevens, kies je voor Standaard verzending en Overschrijving per bank zodat er verder geen kosten bij komen.